sreda, 30. oktober 2019

Zadnje novice iz lige NBA


Dame in gospodje, danes bomo zoper previli kaj se dogaja v košarkarski ligi NBA. Danes oziroma včeraj ponoči so se igrale samo tri tekme, smo pa zato lahko na račun prišli vs slovenski ljubitelji košarke. Namreč na delu so bili vsi trije klubi, v katerih igrajo slovenski reprezentanti. Govorimo seveda o Miamiju, Dallasu in Denverju. Strelsko pa je bil danes ponoči najbolj učinkovit veteran Goran Dragič, ki je za izjemno zanesljivo zmago vročice prispela 21 točk. Vse zadnje tri tekme so bile tudi pravilno napovedane na športnem portalu pro-stave.com.

Če je bila domača zmaga Miamija nad Atlanto pričakovana, sploh glede na trenutno formo Miamija, pa je bila zmaga Dallasa v gosteh vse prej kot enostavna. Še več, veliko poznavalcev je seveda v vlogo favorita na tej tekmi postavilo domači Denver. Seveda je bila tekma izenačena, a na koncu je le nekako zmago vzel Dallas. To je seveda bila zelo pomembna zmaga Dallasa, ki je sedaj skoraj na vrhu lige NBA, sploh če govorimo o zahodni konferenci. Dallas je tako trenutno četrta ekipa zahoda, pred njimi so samo Timberwolvesi, Clippersi in pa Lakersi.

Na spletni strani pro-stave.com ste lahko včerja tudi zasledili novico o tem, da se predvideva zmaga Lakersov nad Grizljiji. Seveda je bil za to zasluzen kdo drug kot Anthony Davis, ki je prvi igralec Lakersov. Na tej tekmi je zbral kar 40 točk in 20 skokov. Davisu je to uspelo šele kot prvemu košarkarju v dresu jezernikov po legendarnem Shaquillu O'Nealu. Lebron james verjetno ni tako navdušen nad super predstavo Davisa, saj bi veliko rajši samo dosegel takšno statistiko. Vsi namreč da je Lebron največji lovec statistike v ligi NBA. James bo tako ob morebitni zmagi jezernikov  v finalu lige nba lahko samo čestital Davisu, kajti on bo MVP finala in je samooklicani kralj. Pa vsi vemo seveda da bodo Lakersi zmagovalci lige NBA, samo če nekdo Kawhiju polomi noge 😊 pa lp


Ni komentarjev:

Objavite komentar