sreda, 2. oktober 2019

Pregled Lige prvakov sreda 2.10.19

Real Madrid je včeraj samo remiziral na domačem igrišču proti Belgijskemu klubu in počasi bo kot kaže vrag odnesel šalo v Madridu. Gledalci so zelo jezni na njihovega golmana, ki iz tekme v tekmo dela več napak in to je zagotovi bil zgrešena menjava saj je Navas preprosto blestel v vratih Reala. Vendar pa Peres si ni mogel iz svoje kože in je Navasa zamenjal za kao boljšega prvega belgijskega vratarja.  Pustimo sedaj Madridsko žalost v Madridu in se posvetimo današnjim nogometnim obračunom. Stavnica 1xbet je za danes že objavila vse stavne kvote in tako so znani favoriti za današnje zmage.
Bo na kakšni tekmi presenečenje? Da lahko pride do presenečenja v Barceloni, ki bo na domačem igrišču gostila Milanski Inter, ki v domačem prvenstvu v 6 tekmah ne pozna drugega kot same zmage. Inter je sicer prvo tekmo v prvem krogu slabo odigral, ampak danes bo povsem druga zgodba. Barcelona ima velike težave s poškodbami saj bodo manjkali Messi, Dembele, Fattti in še drugi. To pa kliče ko kakšnem presenečenju in morebitni zmagi Milanskega Interja. Kakšna je kvota za morebitno presenečenje poglejte na stavnici 1xbet.
Liverpool pa po porazu v prvem krogu doma danes gosti Salzburg, ki je na prvi tekmi nabutal Genk kar s 6:2. Liverpool tako nujno potrebuje zmago saj bi lahko zaostanek za vodilnima ekipama ob morebitnim porazom narastel na nedosegljivo razliko. Zanimivo pa bo tudi v Lille kjer bodo Londončani lovili prve točke po domačem porazu proti Valenciji, ki bo danes doma igrala proti Ajaxu, ki je v prvem krogu premagal ravno Lille. Kakšne so stavne kvote za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 1xbet stavnic.
Vsem, ki boste danes tvegali svoj denar želimo veliko uspeha in ne pozabite staviti kakšnega presenečenja saj veste, da v nogometu jih je vedno veliko in če boste zadeli to boste zagotovo tudi stavo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar