sreda, 16. oktober 2019

Kvalifikacije za EURO 2020 oktobrsko sito

Kvalifikacijsko sito meseca oktobra je končano. V tem mesecu smo že dobili nekaj reprezentanc, ki so se uvrstila na EURO 2020. Na Evropskem prvenstvu pa skoraj zagotovo ne bo Slovenske izbrane vrste, ki je v tem situ izgubila obe dve tekmi. Najprej je s Skopiju Makedonija Slovenijo premagala z 2:1 nato pa je prišla še tekma z Avstrijo v Stožicah. Na tej tekmi se je videlo, da so si naši fantje želeli zmage, ampak preprosto za to niso meli kvalitete. Borbenosti jim zagotovo ne moremo očitati. Slovenija sicer še ima teoretične možnosti za Euro 2020, ampak realnost pa je povsem drugačna. Kakšna je stavna kvota za te teoretične možnosti lahko preverite na 1xbet stavnici.

Torej Slovenska izbrana vrsta je v tem mesecu razočarala. Presenečenje teh kvalifikacij pa so po našem mnenju Finci, ki so zelo blizu Eura 2020. V skupini skupaj z Italijo, Bosno, Armenijo, Grčijo in Lihtenštajnom zasedajo visoko drugo mesto in imajo pred tretjo Bosno in Hercegovino že 4 točke naskoka, kar je za samo še dve tekmi zelo veliko. Prva v skupini je seveda Italija, ki je na 8 tekmah dosegla tudi 8 zmag. Kakšne so možnosti za napredovanje katere druge ekipe na Euro 2020 v tek skupini preverite na stavnici 1xbet.

Katera reprezentanca se še lahko uvrsti na euro 2020, ki je tam nismo pričakovali? Zelo blizu Eura 2020 so tudi Kosovčani, ki se trenutno nahajajo na 3 mestu in so le točko za Čehi. Potem so še tukaj Madžari, ki so trenutno drugi vendar imajo odigrano tekmo več od Slovakov. Skratka ti dve reprezentanci še lahko šokirata Europo in se uvrstita na Euro 2020. Kakšna je stavna kvota za to morebitno presenečenje pa lahko preverite na 1xbet stavnici.
Torej po tem pregledu sodeč se nam obeta še zelo zanimiv november.

Ni komentarjev:

Objavite komentar