torek, 29. oktober 2019

Šport, stave in liga NBA


V najboljši košarkarski ligi NBA smo tudi danes lahko spremljali kar nekaj zanimivih tekem, točneje 11. Slovenski ljubitelji košarke danes sicer nismo prišli na svoj račun, saj noben od Slovenskih igralcev in igral na tekmi. Dončičev Dallas in Dragičev Miami tako ali tako nista igrala, medtem ki je Vlatko Čančar zoper obsedel na klopi. Je pa njegov Denver zmagal ze tretjo zapredeno tekmo, kar pomeni da so še vedno klub ponaša z 100% izkupićkom.

Več o aktulanih tekmah lige NBA pa lahko seveda dnevno zasledite tudi na športnem portalu stave.myprobet.com. Kot smo ze prej omenili, je Denver tudi letos odlično odprl novo sezono, poleg Denverja pa se lahko z 100% izkupičkom pohvali še samo pozabljeni San Antoniom Minnesota in Phila. Denver je na zadnji tekmi v gosteh ugnal kralje iz Sacramenta z rezultatom 101:94.
Denver je tako kot v zadnjih dveh sezonah tudi letos favorit za končno prvo mesto tezavne zahodne konference. Govorimo seveda po rednemu delu, bo pa zanimivo videti ali lahko klub letos naredit korak naprej tudi v končnici. Na zahodu se je namreč letos okrepili kar nekaj klubov, Clippersi, Lakers, Portland, Dallas in drugi. Tako da bo ze sama uvrstitev v končnico za nekatere klube velik uspeh.

Na spletni strani stave.myprobet.com ste lahko prebrali stavno napoved, da bo Denver na zadnji tekmi premagal Sacramento, ki ima za sabo ze če četrti zaporedni poraz, kar ni nihče pričakoval. Za omenjeni klub je to najslabši štart v ligo NBA od leta 2008, kar je ze res dolgo obdobje.
Ravno zato bo naslednja tekma med Denverjem in Dallasom še kako zanimiva. Upajmo seveda da bo dobil na tekmi priloznost tudi Čančar, tako da bomo lahko spremljali prav slovenski dvoboj. Dallas bo sicer igral v gosteh, kar pomeni da bo imel Denver prednost domačega terena, bomo pa seveda videli kdo bo na koncu zmagal. Tudi napoved te tekme vas čaka na spletnem portalu stave.myprobet.com.



Ni komentarjev:

Objavite komentar