torek, 5. maj 2020

Nov dan nove dobre novice..

Po daljšem obdobju tuge kar se samih stav tiče počasi prihaja do spodbudnih novic. Iz sosednje madžarske sporočajo da se bo proti koncu maja začel igrati nogomet in to je lepa priložnost, da ponudnik stav kot je pokerstars doda te stave v svojo ponudbo. Seveda to se do takrat še lahko veliko spremeni ampak iz celega sveta počasi prihajajo spodbudne novice. Tudi v ligi NBA se stvari počasi razjasnjujejo in tam lahko pričakujemo, da se bo liga nadaljevala. Tudi to je super novica za Pokerstars in vse ostale stavne ponudnike. In kako bi se to odvijalo?

V ligi NBA je ideja o mehurčku, kjer bi liga izbrala eno mesto kjer bi se odvile vse tekme do konca sezone in potem še končnica. V sem mestu bi bilo cirka 15000 ljudi, ki bi skrbelo, da bi stvari potekale nemoteno do konca rednega dela in končnice. Seveda je to vse še v povojih saj razmišljajo, da bi se mogoče začela kar končnica in ne bi bilo treba vsem 30 moštvom v eno mesto ampak samo 16, kar je lažje obvladljivo v tej trenutni situaciji. Enako zadevo so poizkušali storiti že na kitajskem, ampak tam je sedaj vse ostalo na mestu. Oziroma odlašajo z datumom začetka nadaljevanja sezone. Prvi datum je bil že aprila. Ampak to je sedaj vse padlo v vodo.

Jah počasi bo res že čas, da se športni dogodki nadaljujejo, da to vsaj malo vlije ljudem upanje po normalnem življenju. Do takrat pa lahko stave zamenjate za poker. PokerStars je super ponudnik pokra, ki je zopet na voljo v slovenskem prostoru.  Se stavimo in pokramo do nadalnjega ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar