sreda, 20. maj 2020

Nogomet se vrača tudi v Sloveniji

Dame in gospodje, predvsem verjetno gospodje. Počasi se vrača nogomet tudi na Slovenski zelenicah. Včeraj je namreč odjeknila novica da se bo v Sloveniji nadaljevala prva slovenska nogometna liga. Kdaj točno bo to se verjetno sprašujete? Prve tekme se bodo igrala ze 5. junija, kar je ze cez cca 15 dni. Najprej pa se bodo pomerili Aluminij in Mura in pa Cele ter Rudar. No dva dni kasneje si boste lahko na tvslo2 ogledali tudi prenos tekme Domzale : Maribor. Medtem ko bodo v soboto igrali klub Tabor vs. Olimpija in Bravo ter Triglav. Vse te tekme boste seveda lahko tudi stavili na vaši priljubljeni športni stavnici, priporočamo pa da preverite ponudbo tudi na PokerStars, ki poleg igranja pokra nudi tudi športne stave!

Nogomet se torej vrača nazaj in v mesecu juniju se bo igralo 5 krogov. Vse skupaj pa se še mora odigrati 11 krogov, tako da bo zanimivo videti kdo pa na koncu prvak letošnje Korona lige. Preden preverimo trenutno lestvico ekip v ligi pa lahko povemo še slednje. Namreč pokalno polfinale se bo igralo 9 in 10 junija, finale pa 24 junija. Je pa zanimivo da se bodo vse te tekme igrale v nogometnem centru Brdo.

Prva v ligi je še vedno Olimpija, ki ima na kontu 50 točk. Zanimivo da ji z 45 točkami sledi Celje, enako število točk ima potem tretji Aluminij. Oba kluba sta kar presenetljivo na teh mesti med top3. Definitivno pa je na 4. mestu razočarani Maribor, ki bo poskušal na vrh tudi z novim trenerjm. Verjetno cudeza ni za pričakovati, kajti še vedno so na igrišču isti igralci in marsikateri so gnilo jabolko. Zgornji del lestvicep za 38 točkami zaključuje Mura. To s tudi klubi, ki se bodo borili za Evropske vozovnice, tako da se obeta še zanimivo prvenstvo. Vse tekme seveda lahko najdete tudi na PokerStars.


Ni komentarjev:

Objavite komentar