torek, 26. november 2019

Liga prvakov zadnja dva kroga

V ligi prvakov se danes začenja predzadnji krog skupinskega dela. Nekatere ekipe so si že zagotovile napredovanje v izločilne boje, medtem ko se bodo druge morale še bolj potrudit za napredovanje. Stavne kvote za ekipe, ki si še niso zagotovile napredovanja lahko preverite na partypoker sports.
Zalo zanimivo je zagotovo v skupini, kjer igrajo Manchester City, ki si je praktično že zagotovil napredovanje Atalanta, Dinamo Zagreb in Sahtar. Vse preostale tri ekipe še imajo možnosti za napredovanje. Atalanta se je s prvo osvojeno točko v prejšnjem krogu vključila nazaj v boj, medtem ko sta se ekipi Dinama in Sahtarja z remijem v prejšnjem krogu pustili skupino povsem odprto. Manchester City ima tako po 4 krogih 10 točk, Dinamo in Sahtar po 5 medtem ko Atalanta 1. Atalanta bo danes igrala na domačem igrišču proti Dinamo in bi se z morebitno zmago povsem vključila v boj seveda ob predpostavki, da Sahtar ne slavi proti Cityu. V kolikor se zgodi, da Sahtar izgubi bi imele te tri ekipe naslednje točke Sahtar in Dinamo po 5 medtem ko Atalanta 4. V zadnjem krogu bi potem Atalanta morala premagati Sahtar medtem ko Dinamo ne bi smel zmagat in Atalanta bi se uvrstila naprej. Kakšna je trenutna stavna kvota za napredovanje Atalante lahko preverite na partypoker sports stavnici.



Liga prvakov v letošnji sezoni je zares zanimiva. Aktualni prvak Liverpool, ki je izgubil uvodno tekmo je potem nanizal 3 zmage in je že blizu izločilnih bojev, ampak tudi v tej skupini ni tako zelo enostavno. Najbolj enostavna matematika je da Liverpool zmaga in si s tem zagotovo zagotovi napredovanje. To pa bo zelo težko, saj bodo igrali proti Napoliju, ki jih je v prvem krogu presenetil in premagal. Skratka spremljajte stavne kvote za ligo prvakov na super stavnici partypoker sports.

Ni komentarjev:

Objavite komentar