sobota, 3. november 2012

sportwetten infobetbonus

Živjo!

 Dame in gospodje, otroci in dojenčki in tudi tisti, ki ste malo starejši, pri nas ni ovir. Za vse se nadje nekaj užitkov. No če ste pod 18 let rajši odsvetujem branje, tudi ženksam pod ali nad 18 let nekako ne priporočam branja. Zakaj vam ne drage gospodične odsvetujem, ne nism feminist ali fašist - ne, ne gre za to, gre za dejstvo da je posdnja tema pretežno športna. Prav tako kot je športno vodenje naše države!
Nekateri Avstrijsko-Nemški "kolegi" polagajo stave ali wetten na to, da bo naša država - mapa Slovenija kmalu na vrsti za odpis in lahko jim samo pritrdimo! Imamo res neverjetno nesposobne ljudi na vrhih, ki ne znajo odločati. Odločate vi o svoji usodi? Mislite, da odločate a vendar ste le bela ovca v čredi - če mislite da ste črna potem ste na pravi poti. Zakaj? Zato, ker je čas da vstopimo v Svet brez ljudi, ki vodijo vse niti naše države in Sveta! To lahko dosežemo ali pa ne z neverjetno igro imenovano  športne stave ali Sportwetten lahko pa si polepšamo svoje dolgočasne dneve in morda pri tem zaslužimo nekaj evrov. V nekaterih primerih si je treba organizirati svoje delovanje čez dan, seveda če nismo zaposleni na sončni upravi in ne bi bili redki, ki bi pritrdili moji veleumni.
Dame in gospodje ne gre ubupati, no le če ste takšen tip človeka da radi obupate, potem vam tako ali tako ni več pomoči - vse je sicer možno, saj lahko čez noč dobite nekatere najboljše stavne bonuse. Če se gremo malce učiti je to v nemščini Wettbonus, ali v angleščini Bet Bonus. Pustimo to na strani, vse to je le malce užitka, ki ga lahko hitro zgubimo, če preslišimo grožnje z leve in desne strani - še posebno od skritih stričkov, ki nam grenijo življenje v bistvu pa v primeru bele ovce mislima, da je vse lepo in prav in da se cedita kruh in mleko in peče potica. Ne dame in gospodje ni tako, v primeru slabih prenosov preko televizije, mogoče če iščete prenos parlamenta vas moram razočarati, če iščete prenose športa vas moram razveseliti saj lahko najdete prenose v živo tudi v nemščini Live Übertragung. Tako je to, morda le še pika n i, ki pa jo žal ni. Vse dobro vsem in če ste ta tale blog prebrali do konca vam častim pivo ali dva.
lp. R.

Ni komentarjev:

Objavite komentar